Bérelj bringát a BalatonBike365 Portokon!

Elektromos és hagyományos kerékpárok, valamint kiegészítők széles választékával várnak a kerékpáros központok: Balatonfüreden, Keszthelyen, Balatonföldváron, Kapolcson.

A biciklizés és az aktív pihenés szerelmese vagy? Neked is rajta van a balatoni bringázás a bakancslistádon? A Balaton és a tó környéke rendkívül népszerű turisztikai célpont Magyarországon, és egyre többen választják a biciklizést a térség felfedezésére. A Balatoni kerékpárutat már sokan ismerik, az új BalatonBike365 útvonalakkal pedig további 800 km-rel bővült a balatoni bringás kalandok lehetősége, a csodálatos táj és a tó partján található látnivalók felfedezésére. Egynapos kirándulásokra, de akár komplex egy hetes tekerésre is lehetőség van. Csodálatos panorámák, hangulatos kisvárosok és falvak, kilátók, végtelen virágzó mezők, a Balaton nyugodt vize; ez várja a kerékpáros kalandorokat.

south_szantod_andocs3.jpg  BB365Port_rental_eBike_fleet_Balatonfoldvar.jpg

Ha pedig nincs saját kerékpárod, akkor sem kell lemondanod erről az élményről, ugyanis a BalatonBike365 központokban könnyedén bérelhetsz! Számos kategóriából és méretből választhatsz: hagyományos kerékpár(trekking, gravel, gyerek) és e-bike (eMTB FULLY összteleszkópos montainbike-októl a kényelmes eTREKKING elektromos kerékpárokig). Kölcsönözhető kiegészítők széles választéka is vár: bukósisak, mobiltartó, puha üléshuzat, bicikli zár, gyerek utánfutó, csomagtáska és hátizsák is bérelhető!

bbt-katalogus-A5-2023-4.old BÉRLÉS.jpg

Négy városban várnak a BB365 portok: Balatonfüreden, Keszthelyen, Balatonföldváron és Kapolcson.

A bicikli foglalás rendkívül egyszerű: először is regisztrálnod kell a balatonbiketour.com oldalon, vagy ha már van regisztrációd, csak be kell jelentkezned. Ezután add meg az átadás és visszavétel helyszínét és időpontját, válaszd ki a kívánt kerékpárt, majd válassz fizetési módot és fizess online. A sikeres megrendelést és fizetést követően egy e-mailben kapod meg a visszaigazolást, melyet mutass be a Porton és már indulhatsz is.

BB365_mez_balaton.jpg  BB365Port_bicycle_rental_ebike_fleet_bianchi.jpg

Ha nem tudod, hogy merre indulj, a BB365 android  és BB365 iOS app segítségével megmutatjuk neked a környék túraútvonalait, és akár mobiltartót is bérelhetsz a kormányodra, hogy könnyedén követhesd a kiválasztott navigációt. Ha pedig útközben bármi technikai gondod akad, ne aggódj! BBT SAFE bringás biztosítás csomaggal is készültünk, mely gyors szervizt/ kerékpárcserét biztosít és felelősségbiztosítást ad, hogy probléma esetén se kelljen lemondanod a kalandokról.

 

south_szeplak_adand07.jpg

Az új BalatonBike365 központok segítségével a kerékpárosok még kényelmesebben és biztonságosabban tekerhetnek a tó körül. Információkat kaphatnak a kerékpáros útvonalakról, a környéken található látnivalókról és szolgáltatásokról. A projekt célja, hogy minél többeket ösztönözzön a fenntartható turizmusra, a környezetbarát közlekedésre, valamint segítse a Balaton térségének turisztikai fejlődését is.

Ha még nem volt a bakancslistádon a balatoni új bringás élmények felfedezése, írd fel magadnak, várunk szeretettel!

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár