FEDEZD FEL KÍNÁLATUNKAT!

A BalatonBike365 teljeskörű szolgáltatást kíván nyújtani a Balatonon és környékén bringázni vágyók számára, ezért igyekszünk minden olyan információt összegyűjteni és aktualizálni, amelyre szükséged lehet a maximális élményhez. Az alábbi tematikus túra kategóriákat úgy állítottuk össze, hogy abban mindenki könnyedén megtalálja a számára legideálisabbat. Felmérések tucatjai és saját tapasztalataink alapján – vagyis sok ezer kilométert bejárva, kutatva az ideális út után persze mindezt kerékpározva - jelöltük ki az útvonalakat úgy, hogy azok minden biciklis számára maximális élményt nyújtsanak. Legyél akár sportoló, túrázó, nyugdíjas vagy nagycsaládos, vagy épp tekerj a barátaiddal bízunk benne, hogy a lenti kategorizálással megkönnyítjük számodra a keresést, tervezést. Bringázz velünk egész évben a Balaton környékén!

Gyermekes családoknak

Neked ajánljuk, ha gyerekeiddel indulnál túrázni. Ha fontos számodra, hogy a gyerekek már kicsiként megszeressék a kerékpár túrákat, akkor az a legfontosabb, hogy jól válassz úti célt. Mi ebben úgy tudunk segíteni, hogy alább csak olyan útvonalakat ajánlunk, amiket egy kisebb gyermek is gond nélkül tud teljesíteni. Sőt, garantáljuk, hogy a túrák során nem hangzik el rendszeresen a „mikorérünkmároda” kérdés, hiszen változatos, - de egyáltalán nem nehéz – túráink kicsik és nagyobbak számára is izgalmas kihívást jelentenek majd.

Rejtett kincsek

Neked ajánljuk, ha azt hiszed, hogy már mindent láttál és mindent ismersz a Balaton körül. Ezeket a túráinkat úgy állítottuk össze, hogy felfedezhesd a nehezebben megközelíthető, rejtett látnivalókat is. Amikor ezeket az útvonalakat kijelöltük, rá kellet jönnünk, hogy mennyi új arca van a Balatoni régiónak. Biztosak vagyunk abban, hogy bármelyik útvonalon indulsz el, Te is rengeteg új élménnyel fogsz gazdagodni.

Népszerű attrakciók

Neked ajánljuk, ha szeretnél kicsit messzebb is eljutni és többet látni a Balaton környékéből. Ha nem viszel magaddal kerékpárt az sem baj, mivel a Balaton környékén található 4 központunkban örömmel segítünk Neked megfelelő kerékpárt bérelni. Legyen akár hagyományos, vagy akár elektromos rásegítéssel hajtott bicikli, amivel útnak indulsz, abban biztos lehetsz, hogy túráinkkal játszva ismerheted meg a környék legnépszerűbb látnivalóit.

Aszfalt és jó minőségű murva

Neked ajánljuk, ha túrázni mennél, de nem szeretnél újra és újra körbe tekerni a balatoni kerékpárúton. Nézz szét az alábbi útvonalak közt, hiszen itt számtalan érdekesebbnél érdekesebb túrát találsz. Ide nem kell különleges bicikli, csak legyen kényelmes és már indulhatsz is. Hidd el, számtalan olyan helyre fogsz eljutni, ahol még sosem jártál.

Bringázz terepen!

Neked ajánljuk, ha a járt utat járatlanra cserélnéd. Ha kalandot keresel, akkor itt nézz szét! Szebbnél szebb, vadregényes tájakon visz majd az utad, de az applikációnkat és a tábláinkat követve nem fogsz eltévedni. Vigyázz, ide már megfelelő terepkerékpárra (monti, vagy garvel) lesz szükséged! Ha nincs még ilyened, akkor látogass el egy kerékpárközpontunkba, ahol jobbnál jobb gépekkel és szaktanácsadással is várunk Téged.