FEDEZD FEL KÍNÁLATUNKAT!

A BalatonBike365 teljeskörű szolgáltatást kíván nyújtani a Balatonon és környékén bringázni vágyók számára, ezért igyekszünk minden olyan információt összegyűjteni és aktualizálni, amelyre szükséged lehet a maximális élményhez.

Neked ajánljuk, ha amatőr sportoló vagy

Bár előzetesen felméréseket végeztünk, az soha nem volt kérdés, hogy a sportolóknak külön ajánlatokat kell összeállítanunk. Itt azokat a túrákat találod meg, amelyeket elsősorban olyan amatőr sportolóknak javasolunk, akik rendszeresen bringáznak, és biztosan nem riadnak vissza a nagyobb kihívásoktól sem.

Neked ajánljuk, ha csoportosan bringázol

Minél több embert kérdeztünk meg előzetesen, annál biztosabbak voltunk abban, hogy a csoportos kerékpározást túraajánlatokkal is támogatnunk kell. Itt azokat a túrákat találod meg, amelyeket elsősorban olyanoknak ajánlunk, akik szeretik a bringázás örömét másokkal is megosztani. Javasoljuk így fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, valamint baráti társaságoknak, csoportoknak, és nem utolsó sorban csapatépítő túraként is.

Neked ajánljuk, ha ismered a térséget

Kutatásunkban sok olyan résztvevő is volt, aki a Balaton környékén él, vagy hétvégi házzal rendelkezik, így szabadideje nagy részét ott tölti el. Az alábbi túrákat olyanoknak javasoljuk, akik már ismerik a térséget, de szeretnének még többet megtudni a környék természeti kincseiről, kultúrális értékeiről.

Neked ajánljuk, ha a térségben üdülsz

Túraajánlatainkat a kerékpározók igényeit előzetesen felmérve állítottuk össze. Itt azokat a túrákat találod meg, amelyeket elsősorban olyanoknak javaslunk, akik üdülésüket szeretnék aktívan eltölteni, közben felfedezve a parttól távolabb eső vidékeket is.