A BB365 kiemelt partnere a keszthelyi Sirius Hotel **** superior lett az év szállodája

Az idei év egy különleges sikerrel zárult a Balatonbike365 kiemelt partnerének, a Sirius Hotel**** superior-nak, ahol nagy örömmel ünnepelhetik a régiós győzelmüket követő országos első helyezésüket az ÉV HOTELE 2024 verseny közönségszavazásán.

A szálloda csapata rendkívül büszke, hiszen ez a csodás elismerés egy teljesen új, 2023 májusában nyitott szállodához került.

A Sirius Hotel ****superior különleges sikeréhez hozzájárult, hogy mint kerékpárosbarát szálláshely, azonnal csatlakoztak a BalatonBike365 csapatához, sőt a Tour de Hongrie versenycsapatait is tárt karokkal fogadták májusban 3 napra, közvetlenül a szálloda nyitása után.

sirius_parkolo_tda.jpeg

Csapatkamionok a Sirius parkolójában a TdH alatt

 

epronex_a_sirisuban.jpeg

Kerékpárversenyzők reggeliznek a Sirius Hotel éttermében a TdA keszthelyi befutójának reggelén

 

Az elsők között ismerték fel a bringás turisták fontosságát, és elkötelezték magukat annak érdekében, hogy minden feltétel biztosítva legyen a bringások fogadására.

sirius bejárat.jpg

A kerékpásrosbarát minősítést is elnyerte a Sirius Hotel

 

A szálloda minőségi szolgáltatásaival és komplex kínálatával nemcsak a régióban, hanem országosan is kiemelkedővé vált. A győzelem különlegességét fokozza, hogy a Sirius Hotel ****superior csak 2023 májusában nyitotta meg kapuit, tehát rövid idő alatt sikerült elnyerniük az országos döntő legfőbb helyét.

sirius balatonpart.jpg

Közvetlenül a baltoni bringakörút mellett található pazar panorámával a nyugati medencére

 

A szálloda nemcsak a szállás iránt érdeklődőket vonzza, hanem kiváló helyszíne is a BalatonBike365 szakmai rendezvényeinek.

Ez az elismerés a szálloda elkötelezettségét és kiváló munkáját dicséri, és remélhetőleg további sikereket hoz a jövőben.

Mi magunk is ellátogattunk a keszthelyi Sirius-ba egy hatalmas bringázás után, hogy közelebbről megismerjük, miért mesélnek az ismerősök ilyen elismerően a szálloda kedves kiszolgálásáról, kiválló szobáiról, wellness részlegéről, melyet külsősök is látogathatnak.

Gratulálunk a Sirius Hotel ****superior csapatának e kivételes eredményhez.

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár