A megállíthatatlan aero gravel bringa - 3T Exploro Ultra

készítettünk egy videót az egyik legnevesebb gyártó leginkább terepre javasolt kerékpárjáról, a 3T Exploro Ultra-ról. Az Ultra kiemelkedik aerodinamikai kialakításával és sokoldalúságával, különösen a terepkerékpározás szerelmesei számára. Ez a kerékpár a sebesség, a kényelem és az alkalmazkodóképesség egyedülálló egyensúlyát kínálja, így vegyes utakon történő kerékpáros kalandokhoz ideális választás.

Aerodinamikus tervezés

Az Exploro egyik kulcsfontosságú eleme az aerodinamikai tervezés. A keret különleges "Sqaero" csöveket tartalmaz, amelyek az aerodinamikai előnyöket ötvözik a négyzet alakú csövek erősségével. A tervezéskor nem a szélcsatornai teljesítmenyre koncentráltak, de az életre tervezték. Így külön figyelmet fordítottak olyan apróságokra is, mint a kulcsnál keletkező örvények hatásának csökkentésére, vagy épp a kerekenél keletkező leválló áramlások kiegyenlítésére.

Országútra, vagy terepre - nincs akadály

Az Exploro sokoldalúsága a másik erőssége. A kerékpár kialakítása lehetővé teszi különböző méretű abroncsok használatát. A kerékpárosok választhatnak 700c kerekeket simább felületekhez vagy 650b kerekeket durvább terephez.

Sebesség, kényelem

Összefoglalva, a 3T Exploro egy magas teljesítményű terepkerékpár, amely hatékonyan ötvözi a sebességet, a kényelmet és a sokoldalúságot. Az egyedi aerodinamikai tervezésével és alkalmazkodó természetével az Exploro különösen azok számára ideális, akik olyan kerékpárt keresnek, amely a terepen és az aszfalton is kiváló teljesítményt nyújt.

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár