Az expo számokban – a BalatonBike365 az Utazás Kiállításon

Sokan most ismerték meg, és még többen most tanulták meg az Utazás Kiállítás alatt, mi is a BalatonBike365: minden, ami bringázás és Balaton egész évben. A kiállításhoz hasonlóan díszvendégként mi is rendkívül sikeres négy napot zártunk, ami számokban is kifejezhető.

A négynapos eseményen és a vele egy időben rendezett Budapest Boat Show-n 30 000-nél is több látogató vett részt a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. 34 ország több, mint 160 kiállítója vett részt a 45. Utazás Kiállításon, a Karaván Szalonon és a vele egy időben rendezett 31. Budapest Boat Show-n. A tavalyinál lényegesen többen, 30 000-en váltottak jegyet a kiállításra. A kiállítók szinte mindegyike a korábbinál jóval nagyobb látogatói érdeklődésről számolt be. 

Óriási sikert arattak az idei díszvendégek. Rengetegen voltak kíváncsiak Madagaszkár turisztikai kínálatára, és sokakat győzött meg a hazai kerékpáros turizmus előnyeiről a BalatonBike365 - Bringázz egész évben a Balaton környékén! Mind a külföldi, mind a belföldi díszvendég jelezte: a következő Utazás Kiállításon is részt kíván venni. 

A most véget ért kiállítás fókuszában az aktív turizmus, ezen belül pedig az elektromos kerékpározás volt. A rendezők döntését dicséri, hogy több mint 1600-an próbálták ki a 100 E-Bike-ot az E-Bike Test&Show keretében, egy külön erre a célra épített 3000 négyzetméteres pályán. 

balatonbike365_utazas_kiallitas_ebike_tesztpalya.jpg

Nagy érdeklődés övezte a BalatonBike365 kvízt, 1900-an válaszolták meg a kérdéseket a nyereményekért. A standot több ezren keresték fel, több mint 1200-an iratkoztak fel hírlevelünkre és többszázan töltötték le az útvonalainkon navigációs segítséget is nyújtó BB365 applikációt.

balatonbike365_utazas_kiallitas_nyeremenyjatek.jpg

Egy terepasztal segítségével folyamatosan látható volt a közel 1000 kilométernyi kitáblázott kerékpáros útvonal és a három kerékpáros központ is, Balatonfüreden, Balatonföldváron és Keszthelyen. A standon láthatóak voltak (a tesztpályán pedig kipróbálhatók) a központokban kölcsönözhető kerékpárok is.
Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár