BalatonBike365 Portok: kerékpáros központok a Balaton térségében

Minden, ami a bringázáshoz kell: információk, túrajanálatok, vezett túrák, szerviz és a Balaton legnagyobb bérelhető bringaflottája. Füreden, Földváron, Kapolcson és Keszthelyen is várnak a BalatonBike365 Portok, a Balaton kerékpáros központjai.

4 kerékpáros központot létesült a Balaton északi, nyugati és déli partján, melyek mindent kínálnak, amire a kerékpáros turistáknak szükségük van, hogy kényelmesen és biztonságosan kerékpározhassanak a Balatoni régióban: kerékpár és kiegészítő bérlés, vezetett eBike túrák, túraútvonal ajánlatok, szerviz.

 

Balatonfüreden található az BalatonBike365 Port - Balatonfüred a Kisfaludy strandnál.

BB365Port_Balatonfured.jpg   BB365_giuded_bicycle_tours.jpg

Kiváló kiindulópont a Balaton-felvidék, a Tihanyi-félsziget, a hangulatos szőlőültetvények és kilátók felfedezéséhez. Bérelj hagyományos vagy elektromos kerékpárt, vagy jelentkezz vezetett e-bike élménytúráink egyikére! A kerékpárosoknak térképek és ajánlott útvonalak is rendelkezésükre állnak, hogy mindent láthassanak, amit a Balaton-felvidék kínál.

 

Keszthelyen található a BalatonBike365 Port – Keszthely a mólónál.

BB365Port_Keszthely.jpg  BB365_tour_in_the_forest_spring2023.jpg

Innen a Keszthelyi-hegység, a Kis-Balaton természeti kincseinek, a Hévízi tó és Badacsonyi térség vulkanikus tanúhegyeinek felfedezésére indulj két keréken! A központ a vasútállomástól 1 perc sétára található, és számos kényelmi szolgáltatást nyújt a kerékpárosok számára, beleértve a kerékpárok bérlését, vezetett e-bike túrákat, a térképek és az útvonalak információs anyagait, valamint a kerékpáros felszerelések és tartozékok vásárlását is.

 

Balatonföldváron található a déli parton a BalatonBike365 Port – Balatonföldvár a Nyugati Strandon.

BB365Port_Balatonfoldvar.jpg  BB365_bicycle_tour_guides_2022.jpg

Ez a központ a Balaton legszebb és legnagyobb strandjainak felfedezésére kínál lehetőséget, valamint a még a turisták nyüzsgésétől mentes somogyi dimbes-dombos tájakra. Ha szívesen kerekeznél szárnyaló madarak, szökellő őzek társaságában, és elmerülnél az érintetlen természetben, ez a te úticélod! A központban segítenek a túraútvonalak összeállításában, amelyek a környék legjobb látnivalóit és nevezetességeit mutatják be. Bérelj kerékpárt vagy jelentkezz vezetett e-bike túráink egyikére! Ismerd meg mélyebben a Balaton környezetét, és élvezd a természet szépségeit és a környék kulturális értékeit. Ha pedig visszaértél a központba, azonnal csobbanhatsz is egyet a strandon!

A Balaton partjától kissé távolabb Kapolcson található a BalatonBike365 Port - Kapolcs.

BB365Port_portal_Kapolcs.jpg  balatonbike365_port_kapolcs_tour.jpg

Kapolcs kifejezetten terep útvonalaknak kiindulópontja, kapocs a Balaton-felvidék és Dél-Bakony között. Itt előre foglalással várjuk a kerékpárosokat szolgáltatásainkkal: akár kölcsönzésre, akár vezetett eBike túrára.

Az összes BalatonBike365 központban barátságos és segítőkész személyzet áll rendelkezésre, akik minden szükséges információt szívesen megosztanak az érdeklődőkkel. A személyzet ismeri a környék legjobb kerékpáros útvonalait és látnivalóit, hogy biztosítsák, hogy a kerékpárosok a lehető legjobb élményt kapják a Balaton környékén.

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár