Őszi menetrend szerint hajóval és bringával a Balaton környékén

Ebben az évben szeptember 27-től egészen október végéig őszi menetrend szerint közlekednek a BAHART hajói, így továbbra is lehetőség nyílik egy kellemes bringás túra összekötésére hajózással.

A BalatonBike365 mintegy 800 km kitáblázott kerékpározható útvonalai között minden korosztály talál a maga számára megfelelő nehézségűt és hosszúságút. Ráadásul az időjárás előrejelzés szerint nagyon kellemes októbernek nézünk elébe, ezért érdemes a bringatúrát egy kis hajózással is összekötni. A javasolt utakon akár Vászolyról is könnyedén eljuthatunk bringával és komppal Balatonföldvárra, Siófokra, de a déli parttól távolabb eső kistelepülésekre is. További információk a hajók októberi menetrendjéről itt találhatóak: www.bahart.hu

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár