Bringavölgy: 5 év után már BB365 Portban

A BalatonBike365 és a Balaton Bike Tour ingyenes e-bike túrákkal várja a völgylakókat. A vezett kerékpártúrák a kapolcsi BB365 Porttól indulnak és a Balaton-felvidék legszebb tájait mutatja be a Művészetek Völgye részvevőiknek.

A Művészetek Völgyében 5 éve népszerűsítik töretlenül a kerékpáros túrázást elektromos rásegítéses bringák nyergében, de az idei az első, amikor már a BalatonBike365 új központjából indulhatnak a völgylakók.

2019-ben, az első Bringavölgy alatt még egy vályogház vakolatlan szobáiban töltődtek az esti programok közben az e-bike-ok. Azóta azonban felépült a Művészvölgy Kúria, idén pedig az egyik melléképületében kapott helyet a negyedik BalatonBike365 Port, amelyből az üzemeltető Balaton Bike Tour jóvoltából a teljes szezonban kölcsönözhetők elektromos rásegítéses kerékpárok, illetve indulnak vezetett kerékpártúrák is.

A fejlődés tehát látványos, de egyvalami nem változott: a túrák kiváló hangulata, annak ellenére, hogy az útvonalak kicsit mindig mindig módosultak, és az utóbbi években már napi két túrára jelentkezhettek ingyenesen a Völgylakók. Idén a monoszlói, illetve a mencshelyi kört választhatták a résztvevők, immár nemcsak a környék legszebb bringás útvonalait bemutatva, hanem kitáblázott BalatonBike365 útvonalakon is haladva.

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár