Kerékpárral a Balaton körül: egy nap Donka Noémivel, a Papírszárnyak bloggerével

Az utazás és az olvasás talán a két legnagyszerűbb dolog a világon. Ha te is így gondolod, akkor már lehet, hogy ismered Donka Noémit, a Papírszárnyak bloggerét. Noémi írásaiban ezt a két szenvedélyét ötvözi, és most egy újabb kalandra invitál téged. Tarts velünk, és derítsd ki, hogyan telt Noémi egy napja két keréken a Balaton körül! Annyit elöljáróban elárulunk, hogy igyekeztünk emlékezetesebbé és gördülékenyebbé tenni azt.

A kerékpár – te is könnyedén megtalálhatod az igazit

Noémiék bérelt e-bike-kal szerettek volna túrázni, ezért ellátogattak a keszthelyi központunkba.

Kollégáink segítségével pillanatok alatt megtalálták a számukra tökéletes biciklit. A bérelhető kiegészítők, például bukósisak és elektromos töltő (még ha ezt utóbbit nem is kellett végül használniuk) hatalmas pluszpontok voltak számukra a túra során.

"Nagyon jó érzés volt, hogy minden extra igényünkre volt megoldás."

 

Egyedi vagy előre megtervezett túraútvonal? Bármelyik jöhet.

A felszerelés már megvolt, most már csak az úticél hiányzott. Bár az appban és a honlapon 70 részletesen bemutatott túraútvonal található, Noémiék végül egy egyedi útvonal mellett döntöttek.

Keszthelyről indultak, kollégáinkkal pedig egy olyan útvonalat állítottak össze, ami nem csak meseszép tájakban, de izgalmas látnivalókban is gazdag.

Így ellátogatottak a régi kőbányához Gyenesdiás mellett, majd elkerekeztek a szigligeti várhoz. Útba esett még a balatongyöröki kilátó is - természetesen azt sem hagyhatták ki, ha már arra jártak.

„Alig várjuk, hogy legközelebb még kevésbé ismert részeit is fedezhessük fel a Balatonnak.”

 

A BB365 app nem csak egy térkép!

Mi tudjuk, mennyi érték rejlik az alkalmazásunkban, de annak örülünk a legjobban, ha ezt mások is megtapasztalják! Nagyon jó érzés volt hallani, mikor Noémi arról mesélt, hogy az app sokkal többet nyújtott, mint amit elvárt volna.

Nem csak magát az útvonalat, de olyan praktikus és gyakran „életmentő” dolgokat is könnyedén felfedezhettek, mint a vízvételi pontok, pihenőhelyek, vagy a legközelebbi lángosozó.

"Az alkalmazás segítségével olyan helyekre is eljutottunk, amikről korábban nem is hallottunk." Nekünk pedig pont ez a célunk: megmutatni a Balaton és környéke rejtett kincseit.

 

Szuper funkciók, szuper élmények

A BB365 app számos klassz funkciót kínál. Legyél kezdő vagy tapasztalt kerékpározó, pár kattintással kiválaszthatod, melyik a számodra legideálisabb útvonal: hosszabb vagy rövidebb utat keresel? Aszfalton vagy terepen tekernél inkább?  Gyerekbarát útvonalat keresel? Mindenre van egy-két-három jó ötletünk.

De melyik volt Noémi kedvenc funkciója?

„Az útvonalak leírása annyira részletes és informatív, hogy igazán könnyű vele tervezni! A kedvenc részem a látnivalók rész, mert így az útvonal alapján automatikusan ajánl nekünk látnivalókat az applikáció.”  Ez,tekintve, hogy imádja az utazást és az új élményeket, talán nem is olyan meglepő.

A tekerésnek és a nevezetességeknek köszönhetően Noémiék igazán élménydús napot tudhattak maguk mögött.

Ahogy ő fogalmazott: "Ez az alkalmazás olyan, mint egy személyre szabott túravezető a zsebünkben."

 

***

Köszönjük Noéminek, hogy megosztotta velünk a tapasztalatait!

Reméljük, te is kedvet kaptál egy jó kis balatoni tekeréshez! Készen állsz a kalandra? Töltsd le a BB365 alkalmazást, és kezdd el tervezni a következő túrádat!

Letöltöm a Google Playből      letöltöm az App Store-ból

 

Ha pedig érdekelnek az utazás és az olvasás, kövesd Donka Noémi blogját, a Papírszárnyakat, és merülj el azokban a varázslatos világokban, amikről ír.

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár