Rólunk írták: egyéletem Babik Edittel: Balatoni bringázás télen-nyáron

A radiocaféban Babik Edittel beszélgetett Princzinger Péter a BalatonBik365 Nonprofit Kft. ügyvezetője. Hallgasd meg a podcastot a spotifyon.

A Balaton térsége Magyarország kerékpáros paradicsoma. A tó körüli bringakörről letérve, a parttól eltávolodva ma már több, mint hetven izgalmas, új élményeket ígérő kijelölt túraútvonal vár ránk. A kerékpárutakon önállóan, az applikáció használatával vagy csoportosan, túravezetők segítségével is közlekedhetünk. A Balatonfüreden, Balatonföldváron, Keszthelyen és Kapolcson megnyílt a „BB365 Port” néven működő kerékpáros szolgáltató központok munkatársai pedig nemcsak elektromos kerékpárokkal, de minden egyéb bringás szolgáltatással és hasznos tanácsokkal is felkészítenek bennünket utunkra. A bicajozás örömeiről, a Balaton térségében lévő új, alternatív lehetőségekről beszélgetek dr. Princinger Péterrel, a Magyar Kerékpáros Szövetség elnökével, a BalatonBike365 Nonprofit Kft. ügyvezetőjével.

A podcast itt érhető el: https://open.spotify.com/episode/19ULe4dzLQzQXq58sZGaNk

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár