Social media workshop sorozat indul turisztikai és turizmusban érdekelt vállalkozóknak

A kezdeményezés kifejezetten a Balaton környéki turisztikai szolgáltatók számára nyújt segítséget abban, hogy eredményesebbé tegyék online kommunikációjukat, ezáltal pedig kiemelkedjenek versenytársaik közül.

A BalatonBike365 egyik fő célja, hogy összefogja és szakmailag támogassa a Balaton környéki turisztikai vállalkozókat, hogy minél jobban megismerjék őket a térségbe érkező (kerékpáros) turisták. 
Ennek egyik alapfeltétele a tudatos digitális aktivitás. A hatékony online jelenlét több vállalkozást is kihívások elé állít – ezért hoztuk létre a gyakorlatorientált és a turizmus igényeire szabott social media workshop sorozatot. 

Ez a kezdeményezés kifejezetten a Balaton környéki turisztikai szolgáltatók számára nyújt segítséget abban, hogy eredményesebbé tegyék online kommunikációjukat, ezáltal pedig kiemelkedjenek versenytársaik közül. 

Tovább a social media workshopok időpontjaihoz és tematikáihoz

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár