BalatonBike365 – Szervizoszlopok a balatoni régióban

A BalatonBike365 projekt keretében 30 darab kerékpáros szervizoszlopot telepítettünk a balatoni régióban. A szervizoszlopokat közterületeken állítottuk fel, hogy az év minden percében a bringások rendelkezésére álljanak, így bármikor elvégezhetők a kerékpár apróbb beállításai, javításai, defektjavítás, vagy nyolcas megszüntetése a BalatonBike365 Portok és a kerépárszervizek nyitvatartási idején kívül is.

A szervizoszlopon megtalálod az átlagos kerékpárszereléshez szükséges szerszámokat:
- 3db gumi szerelő szerszám
- különböző méretű imbuszkulcsok
- különböző méretű csőkulcsok
- 1 PH2-es fejű csillagcsavarhúzó
- 1 egylapfejű (5.5x1mm) csavarhúzó
- láncszem kiszedő szerszám
- lapos villáskulcsok 8x10 és 13x15mm
- különböző küllőanyákhoz való küllőkulcs
A szerszámok olyan hosszú vékony acélsodronyon vannak biztonságosan rögzítve, hogy a bringád legtávolabbi pontján is kényelmesen tudd használni

BalatonBike365_Szervízoszlop_Szerszámok_PortRait.jpeg

A szervizoszlop jobb oldalán található egy nyomásmérővel ellátott műhelypumpa így autó- és presta szelepes kereket tudsz vele pumpálni. A pumpa tömlője olyan hosszú, hogy mindkét kerékhez kényelmesen elér.

A szervizoszlop tetején található tartó konzolon minden típusú kerékpár a nyeregcsőnél felakasztva biztonságosan rögzíthető a szervizelés idejére. Nem kell tehát aggódnod, hogy bringád megsérül, és mindkét kezed a felmerült szervizelési feladtra használhatod. Az így rögzített kerékpáron akadály nélkül tudod tekerni kézzel a pedált is, így akár váltó-, akár fék beállítás is kényelmesen elvégezhető, és különösebb nehézség nélkül tudod szerelni a defektes kereked.

Mivel nem megoldható, hogy defektjavító foltot, ragasztót is biztosítsunk a szervízoszlopokhoz, így az mindenképp legyen nálad!

a defektjavítás lépéseit is megmutatjuk neked. 

A szervizoszlopok külön POI kategóriaként jelennek meg a POI-k közt a BalatonBike365.hu weboldalon, így könnyedén megtalálhatod a hozzád legközelebb esőt a weben és a BB365 mobil applikációban androidon és iphone-on is.

A BalatonBike365 szervizoszlopok pontos telepítési helyszínei ABC sorrendben:
Badacsony
Balatonendréd
Balatonfenyves
Balatonföldvár, BalatonBike365 Port
Balatonfüred, BalatonBike365 Port
Balatonfüred, Forrás sportpark
Balatongyörök
Balatonhenye
Balatonlelle
Balatonszárszó
Barnag
Becehegy
Buzsák
Büdöskút
Felsőörs
Fonyódliget
Gyenesdiás - Festetics Élményközpont
Karád
Karmacs
Keszthely
Lulla
Mindszentkála
Pécsely
Siójut
Szentkirályszabadja
Szigliget
Tihanyrév
Tótvázsony
Vonyarcvashegy
Zalaszántó
Zalavár

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár