Zárul a nevezés a BalatonBike365 Fest ingyenes futamaira

Június 8-án 23.59-ig lehet még nevezni a 2022. június 11-12-én, négy helyszínen megrendezésre kerülő BalatonBike365 Fest regisztrációhoz kötött futamaira. A futamok indulói létszáma limitált, a nevezés pedig előzetes regisztrációhoz kötött, helyszíni nevezés nem lesz.

A futamok résztvevői a rajtcsomagban ajándék BalatonBike365 kulacsot kapnak, a versenyek résztvevőit több korcsoport kategóriában is díjazzák a szervezők.
 
Az időjárás előrejelzés szerint kiváló nyári idő fogadja majd a fesztiválozókat, akik gravel versenyekre, valamint országúti és családi túrákra regisztrálhatnak. Ezen kívül mindkét napon gyerekeknek szóló ügyességi pálya is felállításra kerül, ez utóbbi nem regisztrációhoz kötött.
 
Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár