Aktuális nyitva tartási információk:
Családi vállalkozásunk alapjait a 90'-es évektől több éves észak-olaszországi munkavállalással kezdtük el építeni. Hazajövetelünk után párommal Andival 2002-ben nyitottuk meg a La Villa Éttermet. Az első évek nehéz időszakokat hoztak számunkra. Túlélni a csekély forgalmat hozó telet, majd a rengetek munkával járó nyarat. Energiát, időt nem sajnálva sokszor 2 ember munkáját végezve küzdöttünk. Körülöttünk sok étterem nyitott és zárt be, mára egyedül maradtunk révén a kitartásunknak és elhivatottságunknak. Az évek alatt aztán sikerült törzsvendégi hátteret kialakítani ami viszonylagos kiegyensúlyozottságot hozott. Köszönhetően az állandó vendékkör kialakulásának sikerült hosszú távra hasonló beállítottságú és gondolkodású kollégák bizalmát megnyerni. Külföldön megtanultuk, hogy a folytonosság és a minőség állandó szintentartása nélkülözhetettlen a vendéglátásban. Valahogy ez lehetne a mottónk is: "minőség, folytonosság" Olaszországban elsajátított tudás alapján pizzáinkat tradícionális olasz recept alapján válogatott, minőségi nyersanyagokból lehetőség szerint olasz termékekből készítjük. Minden pizzát kézzel nyújtunk és kövön sütünk. A pizzák mellett érdemes megkostólni étlapunk többi ételeit, amiben többek között halételek, salátafélék, grillételek, frissen sültek szerepelnek. Természetesen a magyar konyha klasszikus ételei is megtalálhatóak. Hétköznapokon menüvel, hétvégén extra ételajánlatokkal készülünk. Egész évben vállalunk baráti, családi összejöveteleket 40-45 főig. Továbbá hideg-meleg 2-4-6-8 személyes tálakat is készítünk amit igény szerint házhoz is szállítunk.