A Vulcanus Pince 2003 óta készíti borait Szigligeten a Vár és a Balaton közötti Antal-hegyen. Boraiknak évről évre nagy sikere van, különösen a Szigligeti Zeus 2013-as évjáratnak és a 2016-os Szigligeti Vulcanusnak. Előbbi nagyaranyat, míg utóbbi aranyat nyert Magyarország legrangosabb borversenyén, a 21. VinAgora Nemzetközi Borversenyen. A Vulcanus Pince csak a saját, 5 hektáros termőterületükről származó, gondosan kezelt, válogatott és szüretelt szőlőit dolgozza fel. Szenvedélyük párosul balatoni mikroklímával és a vulkáni talajjal, együttes erejük a borokat különlegessé és megmásíthatatlanná teszi. Leginkább a Rózsakő, Vulcanus és Zeusz szőlőfajtákkal foglalkoznak, melyek éppen a legismertebbek közé tartoznak. Boraikat reduktív technológiával készítik és csak ritka esetben használnak tölgyfahordót, így őrzik meg a bor gyümölcsösségét és az aromák eredetiségét. Séfünk, Viktor megfogalmazta a konyhánkról azt, amit amúgy nem lehet megfogalmazni. Igazából sosem tudjuk meg, hogy mitől olyan finom az általa készített Porchetta, hogy mitől ennyire szaftos és omlós a sertésszűz, mert a titok az, hogy nincs titok. Kell hozzá Ő maga, egy jó szív, amellyel készíti az ételeket, és a mosoly, amivel tálalja.