Vissza

MVM Hotel Panoráma

0
(0 értékelés)
  • Hotel, szálloda
8313 Balatongyörök, Petőfi Sándor u. 5.
Nyitva
Nyitva tartás
január 1. - december 31.
Nyitva

Nyitva
8
8
  • Bemutatkozás
  • Információk
  • Szolgáltatások
  • Értékelések
Bemutatkozás

Balaton parti szállodánkban 70 tágas szállodai szobával, uszodával-élményfürdővel, wellness és fitness részleggel, mesterszakács által irányított étteremmel és számos szabadidős programlehetőséggel, elektromos autó feltöltési lehetőséggel várja Önt és családját Balatongyörökre. Panorámás szobáink erkélyesek vagy francia balkonosak, egyedileg szabályozható légkondicionálóval, letisztult szín- és formavilágukkal, berendezésükkel biztosítják vendégeink nyugodt pihenését. Családi szobáink kettő helyiségből állnak, melyekben egy egész család kényelmes elhelyezése lehetséges együtt, de mégis külön. Gyermekbarát, bababarát szállodánk játszótérrel, játszószobával, gyermekbarát élményfürdővel gondoskodik arról, hogy a gyermekek is jól érezzék magukat. A Hotel Panoráma wellness részében uszoda–élményfürdő, finn- és infraszauna, gőzkabin, napozóterasz (májustól októberig) gondoskodik vendégeink feltöltődéséről, pihenéséről, felfrissüléséről. A szálloda fitness terme modern kardiofitness gépekkel felszerelt, a nap 24 órájában elérhető, használható. Balatoni szállodánk vendégei többféle masszázst is igénybe vehetnek, a méregtelenítő masszázstól kezdve, az aromaolajos és csokoládés masszázson át a thai masszázsig. BalatonBike365-ös kerékpáros szervízcsomaggal (kulcskészlet, gumileszedő szerszám, láncolajozó spray, pumpa) rendelkezünk, mellyel ingyen ki tudjuk segíteni a kerékpáros turistákat egy váratlan meghibásodás esetén. A szolgáltatás ingyenes!

InformációkCím:8313 Balatongyörök, Petőfi Sándor u. 5.
InformációkCím:8313 Balatongyörök, Petőfi Sándor u. 5.
Telefonszám:+36 83349524E-mail cím:info@hotelpanorama.huLinkek:http://hotelpanorama.hu/


SzolgáltatásokSzűrhető szolgáltatások:
    BB365 bringás szervizcsomag
    Biztonságos kerékpártárolás a tartózkodás idejére
További szolgáltatások:
  • Reggeli vagy főzési és bevásárlási lehetőség a közelben
  • Legalább 6 hónapos éves nyitvatartás
  • Elsősegély csomag, javító/szerelő készlet (a használati útmutatót is beleértve) és/vagy együttműködés professzionális szerelőműhellyel
Értékelések
0
(0 értékelés)
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Értékelés írásához be kell jelentkezned.
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár