Vissza

Balatoni Madárkert- díszmadár és kisállatpark

0
(0 értékelés)
  • Aktív helyszín
8618 Kereki, Petőfi Sándor u. 58.
Nyitva
Nyitva tartás
március 15. - november 3.
Nyitva

Tavasszal, ősszel hétvégente (p-sz-v), főszezonban kedd kivételével mindennap, november 4-március 14 közt bejelentkezéssel, kivéve a közösségi oldalon és a honlapon legalább két héttel korábban meghirdetett esetleges rendkívüli nyitvatartást. Ünnepnapokon is nyitva, ha az ünnepnap keddre esik, akkor rendkívüli nyitvatartást tartunk.

Nyitva
9
9
  • Bemutatkozás
  • Információk
  • Szolgáltatások
  • Értékelések
Bemutatkozás

Az elsőként megnyitott hazai egzotikus díszmadár bemutató várja az állatok iránt érdeklődőket. A Madárkert egy 1993-ban nyitott hobbiállat-gyűjtemény és tenyészet továbbfejlesztett, korszerűen megújult helyszíne, amely Somogy megye egyik legszebb részén, a Balatonhoz közel helyezkedik el. A díszmadárpark 2018. március hónaptól folyamatos nyitvatartás mellett fogadja régi és új vendégeit, akik a naponta többször induló szakvezetéseken is részt vehetnek, mely során nem csak tenyésztett egzotikus díszmadarakkal, különleges szín, toll és alakváltozatú madárfajtákkal találkozhatnak, de megismerkedhetnek a díszmadár tenyésztés szép hobbijának alapjaival. A tematikus park madárállomány összetétele változatos, megtalálhatóak benne számos háziállatként is tartott mag-, rovar- és növényevő madárfaj, az apró pintyféléktől, víziszárnyasokon, tyúkalkatúakon és papagájokon át a nagy testű futómadarakig. A madarak etetgetése és simogatása nem lehetséges, külön produkciókat nem mutatnak be, de néhányan a korábban elsajátított szavakat szívesen ismételgetik a látogatónak is, így akár „beszélgetni” lehet a park egyes papagájaival. A madarak mellett helyett kaptak prémesek is kisebb mennyiségben, törpenyuszikat lehet simogatni, de többek közt kenguruval, pónival is lehet ismerkedni. A park felső részein rönkhintákból pihenőpark, vadles kilátó, gyerekeket nagy rönkjátszótér várja. A nyitvatartási időben változatos kínálatú, kedvező árú büfé is várja a vendégeket. Aki szereti a madarakat és szeret szép tájakon kirándulni, annak ajánljuk figyelmébe a Madárparkunkat. A nyári főszezonban 9.00-18.00 közt nyitva, kedd szünnap! Ősszel, tavasszal csak hétvégente van nyitvatartás (p-sz-v). November 2 - március 14. között a látogatás előtt bejelentkezés szükséges! A belépőjegyeket készpénzzel, bankkártyával, vagy azonnali netbankos utalással lehet kiegyenlíteni!

InformációkCím:8618 Kereki, Petőfi Sándor u. 58.
InformációkCím:8618 Kereki, Petőfi Sándor u. 58.
Telefonszám:+36 308666444E-mail cím:madarkert@madarkert.huLinkek:http://www.madarkert.hu/
https://www.facebook.com/madarkert

Beszélt nyelvek:Magyar, Angol
SzolgáltatásokSzűrhető szolgáltatások:
    Vízvételi pont
    Biztonságos kerékpártárolás a tartózkodás idejére
További szolgáltatások:
  • Legalább 6 hónapos éves nyitvatartás
  • Ingyenes telefontöltési lehetőség a vendégek részére
  • Ingyenes ivóvíz biztosítása nem csak a látogatók részére
  • Biztonságos kerékpártárolás a tartózkodás idejére
  • Mosdó használati lehetőség nem csak a vendégek részére
Értékelések
0
(0 értékelés)
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Értékelés írásához be kell jelentkezned.
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár