Vissza

Alirét Vadászház

0
(0 értékelés)
 • Panzió
8654 Ságvár, 0213/2 Hrsz. Megközelítés M7 autópálya 115 kihajtó, Lulla-Jabapuszta felől
Nyitva
Nyitva tartás
február 1. - augusztus 31.
Nyitva

Az Aliréti vadászház nyitvatartása, minden nap 11-15 óráig Augusztus 31.ig!. Ala carte étlappal , bringás menüvel friss limonádéval, kíváló minőségű őstermelői házi szörpökkel várjuk a hozzánk betérő bringásokat!

szeptember 1. - január 31.
Nyitva

Nyitva
4
4
 • Bemutatkozás
 • Információk
 • Aktuális ajánlat
 • Szolgáltatások
 • Értékelések
Bemutatkozás

Képzeljen el egy házat, az erdő mélyén, kis tóra néző panorámával, ahol a csend a nyugalom és a béke honol. Varázslatos környezetével és természeti értékeivel, kirándulási lehetőségeivel, a zavartalan pihenés oázisa. Reggel madárcsicsergésre ébredhet, és este a szarvasok nászával térhet nyugovóra. Ebben a környezetben minden megvan amire csak szükség lehet a kikapcsolódáshoz. Egy finom vacsora után, borozgasson barátaival, családjával a kandallóban lobogó tűz mellett és élvezze az Aliréten eltöltött idő minden percét! Alirét Vadászház, mely szálláshelyként vehető igénybe 12 fő befogadására alkalmas. Szállóvendégeink részére félpanziós ellátásra van lehetőség, de előre bejelentkezés alapján csoportokat, és kisebb asztaltársaságokat is szívesen fogadunk Kerékpárok éjszakai tárolására ingyenesen, zárt, riasztóval felszerelt raktárunkban van lehetőség. További információ az alábbi telefonszámon BalatonBike365-ös kerékpáros szervízcsomaggal (kulcskészlet, gumileszedő szerszám, láncolajozó spray, pumpa) rendelkezünk, mellyel ki tudjuk segíteni a kerékpáros turistákat egy váratlan meghibásodás esetén.

InformációkCím:8654 Ságvár, 0213/2 Hrsz. Megközelítés M7 autópálya 115 kihajtó, Lulla-Jabapuszta felől
InformációkCím:8654 Ságvár, 0213/2 Hrsz. Megközelítés M7 autópálya 115 kihajtó, Lulla-Jabapuszta felől
Telefonszám:+36 302931008Linkek:https://aliret.hu/
https://www.facebook.com/aliretvadaszhaz/reviews/
https://www.instagram.com/aliretvadaszhaz/
Aktuális ajánlat

Kedves Bringások. Várunk benneteket augusztusban a la carte étlapunkkal, házi szörpökkel, Ez évi új szolgáltatásunk közé tartozik az E- MTB bérlési lehetőség, és a lakóautó parkoló pont (park4night applikációban megtaláltok minket) . Várunk benneteket!

SzolgáltatásokSzűrhető szolgáltatások:
  Vízvételi pont
  E-bike töltési lehetőség
  Biztonságos kerékpártárolás a tartózkodás idejére
  BB365 bringás szervizcsomag
További szolgáltatások:
 • Legalább 6 hónapos éves nyitvatartás
 • E-bike töltési lehetőség
 • Csomagszállítás biztosítása
 • Kerékpár és/vagy e-bike kölcsönzési lehetőség
 • Biztonságos kerékpártárolás az éjszakai tartózkodás idejére
Értékelések
0
(0 értékelés)
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Értékelés írásához be kell jelentkezned.
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár