Vissza

Balaton Mountainbike Túra 2023. május 20.

0
(0 értékelés)
 • Sportesemény
8230 Balatonfüred, Forrás Sportpark, Nagyfenyődülő utca
7
7
 • Bemutatkozás
 • Információk
 • Szolgáltatások
 • Értékelések
Bemutatkozás

6 év sikeres versenyei után a múlt évben megrendezett Balaton Mountainbike Túra egy új túra korszak kezdetét indította el. A több száz induló, a remek hangulat, a felejthetetlen élmények a rendezvény folytatására inspirálnak bennünket. Idén is szeretnék egy hasonlóan kimagasló mountis eseményt rendezni. A mesés Balaton-felvidéki tájakon halad az útvonal, többször fenséges panorámával, a Balaton látványával. A nyomvonal 90%-ban a természetben lesz kijelölve, igazi mountainbike-os terep. A Cseri kastély után egy nagy kalandozás kezdődik. A visszafordító Szentantalfánál, itt lesz kb. a táv fele. Igyekszünk olyan nyomvonalat kijelölni, amelyben nincsenek veszélyes szakaszok. Viszont izgalmas, változatos útvonal, igazi élmény vár rátok. A hegyikerékpározás szépségeinek élvezetét, a mesés és egyszerre vadregényes táj gyönyörűségét mutatjuk meg Nektek. 2023-ben a Balaton Mountainbike Túra a Négy Évszak Bringa Túra Sorozat második állomása, valamint az Olimpiai Ötpróba egyik állomása. A rajt a Forrás Sportparkból indul, majd Balatonszőlős, Mencshely, Szentantalfa , Dörgicse, Vászoly, Pécsely, Balatonszőlős érintése után begurulunk Balatonfüredre a célba. Akik most indulnak neki először egy ilyen bringás kalandnak, ne gondolják, hogy olyan egyszerű letekerni 60 km-t terepen, 1200 m szintkülönbséggel. A kellő felkészültség elengedhetetlen a túra teljesítéséhez. Természetesen, mint eddig is, tőlünk telhetően mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a felhőtlen túrázás élményét. Végig kitáblázott útvonal, négy frissítő állomás, mobil SOS szerviz, egészségügyi biztosítás és szokás szerint a célban befutó érem és egytál étel vár benneteket.

InformációkCím:8230 Balatonfüred, Forrás Sportpark, Nagyfenyődülő utca
InformációkCím:8230 Balatonfüred, Forrás Sportpark, Nagyfenyődülő utca
Telefonszám:+36 702442493Linkek:https://sportaktiv.hu/balaton-maraton-hu/


SzolgáltatásokSzűrhető szolgáltatások:
  Vízvételi pont
  E-bike töltési lehetőség
További szolgáltatások:
 • Ingyenes ivóvíz biztosítása nem csak a látogatók részére
 • Elsősegély csomag, javító/szerelő készlet (a használati útmutatót is beleértve) és/vagy együttműködés professzionális szerelőműhellyel
Értékelések
0
(0 értékelés)
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Értékelés írásához be kell jelentkezned.
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár