Vissza

Hotel Azúr

0
(0 értékelés)
 • Hotel, szálloda
8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C
8
8
 • Bemutatkozás
 • Információk
 • Szolgáltatások
 • Értékelések
Bemutatkozás

Siófok központjában, közvetlen vízparti 4 hektáros területen fekvő, Hotel Azúr****, az Azúr Resort gyerekbarát szárnya, mely 222 kényelmes szobával, 3500 m2 alapterületű wellness központtal és számos gyerekbarát, családi programot kínáló szolgáltatással áll a Vendégek rendelkezésére. Wellnessközpontunk teljesen megújult, a közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a nyugodt kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre. Külső- és belső élménymedencék, - ahonnan páratlan kilátás nyílik az ősfás parkra és a Balatonra - pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzés örömét, amelyet 3 finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-fürdő tesz még élvezetesebbé. Az egyedülálló kulináris élményekről a szálloda kiváló szakács csapata gondoskodik: a szezonális különlegességek, a magyar konyha hagyományőrző kínálata és a nemzetközi ételsorok specialitásai mellett, a fitness- és wellness ételek széles választékából szemezgethetnek a konyhaművészet szerelmesei. Akár pihentető feltöltődésre, akár változatos programokra vágyik, nálunk felejthetetlen emlékekkel gazdagodhat. BalatonBike365-ös kerékpáros szervízcsomaggal (kulcskészlet, gumileszedő szerszám, láncolajozó spray, pumpa) rendelkezünk, mellyel ki tudjuk segíteni a kerékpáros turistákat egy váratlan meghibásodás esetén. A szolgáltatás ingyenes! Várjuk Önöket szeretettel!

InformációkCím:8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C
InformációkCím:8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C
Telefonszám:+36 84 501 400Linkek:https://hotelazur.hu/


SzolgáltatásokSzűrhető szolgáltatások:
  E-bike töltési lehetőség
  BB365 bringás szervizcsomag
További szolgáltatások:
 • Legalább 6 hónapos éves nyitvatartás
 • Kerékpár és/vagy e-bike kölcsönzési lehetőség
 • Ingyenes információs csomag a térségi kerékpáros útvonalakról (térképpel) és ajánlatokról, közösségi közlekedésről, legközelebbi kerékpár szervizről, elérhető orvosi ellátásról, közösségi térben elérhető módon
Értékelések
0
(0 értékelés)
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Értékelés írásához be kell jelentkezned.
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár