Aktuális nyitva tartási információk:
Nádfedeles tető, fa asztalok, barátságos kiszolgálás, családias hangulat és finom ételek, ezek jellemzik a Nádas Csárdát, amely alig 3 perc sétára fekszik a Balaton partjától. 1992-ig nyúlik vissza a csárda története, amikor még a jelenlegi tulajdonos szülei, Ambrus György és Ambrusné Gizi egy kis borozót nyitottak a mai étterem helyén. Egy hatalmas hordóból szolgálták fel a zamatos helyi borokat, az ételeket akkor még Ambrusné Gizi főzte. Nagy népszerűségnek örvendett a babgulyás, a halászlé és a cigánypecsenye, de kelendő volt a zsíros kenyér és a pirítós is. A borozó egyre népszerűbbé vált, így 1994-ben a borozót kibővítették egy étteremmel is, majd az egész épületet újjáépítették és korszerűsítették 2003 és 2004 között. Három évvel később téliesítették a csárdát, hogy egész évben kiszolgálhassák az éhes vendégeket. 2010-ben a kerthelyiséget kibővítették, így a nyári melegben is élvezhetjük a friss levegőt egy ebéd során az árnyékban. Ma már a második generáció üzemelteti és fejleszti tovább a csárdát.