Váratlanul adódott a lehetőség, hogy megnyissuk kis büfénket, és családi vállalkozás keretében megvalósíthassuk elképzeléseinket. Kis vállalkozásunknak van előélete: Róza Mama 2002 óta süti a lángost Balatonszárszón, ebből a 18 évből 6 2006-2012-ig ebben a kis büfében a Központi Strandon. Aztán kis kitérő után – sokak örömére – újból visszatért ide. Megkértük, hogy tudását adja át nekünk is, s a 2019-es szezonban azon voltunk, hogy megtanuljuk tőle a lángos-sütés csínját-bínját. Igyekszünk mi is, ahogy Ő szívvel-lélekkel csinálni. „Az alapanyagokon nagyon sok múlik, a liszt minősége az egyik legfontosabb és persze az olaj hőfoka is meghatározó. Szeretni kell csinálni, ennyi a titka!” – árulta el a „titkos” receptet.