Top 5 gyerekbarát szálloda a Balaton körül

Közeledik a nyári szünet és vele együtt az idei családi nyaralás tervezése is. Ha a Balaton partján tervezitek eltölteni a vakációt, ne habozzatok időben lefoglalni a szállást! A gyerekbarát hotelek felkutatása nem mindig egyszerű, hiszen fontos, hogy mindenki számára emlékezetes legyen az időtöltés. Éppen ezért összegyűjtöttünk öt olyan hotelt, amik garantáltan mindenkit lenyűgöznek.

BL YachtClub & Apartments, Balatonlelle

Meseszép környezetben, vízparti panorámával vár titeket a BL YachtClub & Apartments. Az A49 és L4 Apartmanok esetében kültéri felnőtt és gyermekmedencével, kültéri játszótérrel, a kikötőben gyerekbarát stranddal várnak titeket, valamint az érdeklődők számára vitorlás nyári táborral készülnek.

A szálláshely wellness részlege számtalan kényeztető lehetőséget kínál: az 5 medence, a 2 finn szauna, gőzfürdő, fitneszterem és masszázs gondoskodnak a feltöltődésről.

BL YachtClub & Apartments, Balatonlelle

        Érdekel         

 

Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton, Szántód

Exkluzív üdülőhely, ami a közel 10.000 négyzetméteren elterülő BalaLand Family Parkkal összekötve igazi prémium szolgáltatásokat nyújt. 

A beltéri és kültéri medencék, wellness részleg pihentető élményekkel kecsegtetnek. A belső terek egy fantasztikus mesevilágba vezetnek: ezeket Jules Verne Nyolcvan nap alatt a Föld körül c. műve inspirálta.

Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton, Szántód

        Mutasd         

 

Hotel Azúr****, Siófok

A Hotel Azúr tökéletes baba-, és kisgyermekbarát szálláshely: babaággyal, pelenkázóval, cumisüveg-melegítővel, vízforralóval felszerelt szobákkal, AzúrKaland játszóházzal, mesesarokkal, kézműves asztallal, az iskolai szünetekben animátorokkal kedveskednek az ide érkezőknek.

Ha pancsolni támad kedvetek, irány az 1000 m2-es vízfelületű medencetér!  Igényes élménymedencék, jacuzzik, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és gyermekmedencék között válogathattok.

Hotel Azúr****, Siófok

        Megnézem         

 

Club Dobogómajor*** Superior, Cserszegtomaj

A Club Dobogómajor játszóházzal, szabadtéri játszótérrel, trambulinnal, óriás sakk, foci- és röplabdapályával kínál minőségi szabadidős programokat.

Hogy kényelmesen bejárhassátok a területet, igény szerint a kicsiknek futómotort, míg a nagyobbaknak rollert biztosítanak.

Ráadásul kisállatfarm-látogatásra, pónilovaglásra is van lehetőség. Nyáron profi animátorok fogadják a 4 évnél idősebb gyerekeket, hogy a szünidő igazán tartalmas legyen.

Club Dobogómajor*** Superior, Cserszegtomaj

        Tovább         

 

Hotel Marina Port****

A Hotel Marina Port**** wellnessrészlegében szuper vizes paradicsomot alakítottak ki. A szálloda parkosított területén található strandon pedig Balaton tematikájú játszótér kapott helyet, ahol interaktív játékokkal ismerkedhetnek a gyerekek.

 A nagyobbak focizhatnak, teniszezhetnek, vagy akár csocsózhatnak, biliárdozhatnak, de sakkra és dartsra is számíthatnak.

A labirintus játszóházban rossz idő esetén is jut idő egy kis szórakozásra, így az időjárás miatt sem kell aggódnotok.

Hotel Marina Port****

        Jól hangzik         

 

Sok szálláshely folyamatosan akciózik, kövessétek őket figyelemmel! De bármelyiket is választjátok a listáról, olyan nyaralásban lesz részetek, ahonnan maradandó élményekkel távozhattok. Ha pedig egy kis családi bringázást is beiktattok, még jobban kimaxolhatjátok a Balatonnál töltött időt. A BalatonBike365 Portokon nem csak felnőtt, de gyerek kerékpárokat és kiegészítőket is bérelhettek - akár online is!  

Megosztás:Email
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár