Rólunk

Mi, a BalatonBike365 népes csapata 2019 tavasza óta azért dolgozunk, hogy a GINOP-7.1.9-17-2018-00012 számú projektet eredményesen megvalósítsuk. Vannak közöttünk kerékpáros sport- és turisztikai, valamint marketing és kommunikációs szakemberek, építészek, informatikusok, jogászok és önkéntesek, akik minden tudásukat és lelkesedésüket bevetették a siker érdekében.

Mi az a BalatonBike365?

70
túraútvonal
3200
szolgáltató
34000
felhasználó
Megszámlálhatatlan élmény

Projektbemutatás

A projekt keretein belül kiemelt figyelmet kapott a Balatoni Bringakörút összekötése a Balaton déli részén, a Balaton-felvidéken és a Nyugat-Balaton – Kis-Balaton térségben kijelölésre és kitáblázásra kerülő, kerékpározható utakkal.

Részletek

Projekttámogatás

A projekt a Magyar Kerékpáros Szövetség vezetésével, a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány részvételével alakult konzorcium által, valamint a Széchenyi 2020, Magyarország Kormánya és az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alap támogatásával jött létre.

Részletek
További információA GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg. Célja, hogy az egész térségre vonatkozóan, átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és a háttértelepüléseket egyaránt.
Bezár